Heuvelland toernooi in Houthem

Op 17 april gingen 20 leden van Judokan naar het Houthemse Heuvellandtoernooi, hier behaalde wel zeven leden het hoogste podium, goud was er voor Anne Gilde, zij vocht tegen allemaal jongens, door een gelijke stand van 3 judoka’s kwam er een tweede ronde waar ze wel alle partijen won. Ook Luca Wolfs was goed op dreef, hij scoorde twee maal ippon met een snelle omstrengeling en scoorde daarna nog eens 2 ippons, goud voor Luca. Anne Huitema wist haar 2 tegenstanders tot 2 keer toe te verslaan met mooi judo, ook zus Zonne Huitema was goed op dreef, 3 keer ippon. Nina Coorens zat de in zelfde groep als haar oudere zus, dit was een hevige strijd waar Nina met een yugo won de andere  2 partijen werden met ippon beslist in het voordeel van Nina. Elias Delienne die voor de eerste keer aan een toernooi meedeed wist al zijn tegenstanders te overwinnen ook goud voor Elias. In de poule van Aiden Seits, was het alleen clubgenoot Scott die het nog moeillijk voor Aiden maakte, maar Aiden won al zijn partijen, voor hem het hoogste podium. Zeer goede tweede plaatsen waren er voor Sako Kwee, Lindsey en zus Nikki Coorens, Emma Sijtsma en Rim Latrache. Brons werd behaald door Tim Janssen, Siebrand Roos en Scott Sijen, de andere judoka’s ontvingen een mooie herinneringsmedaille.