Geuldaltoernooi in Valkenburg

dsc_0022

dsc_0030

dsc_0033

dsc_0034

dsc_0035

dsc_005520161106_145234

Op zondag 6 november werd het Geuldaltoernooi in Valkenburg gehouden, van Judokan Maastricht namen 17 judoka’s deel. Aiden Seits stond vijf keer op de mat en alle partijen wist hij met ippon (vol punt) af te sluiten, hij werd kampioen in de klasse tot 30 kg. Sako Kwee zat in een grote groep van 15 judoka’s en wist hiervan het zilver te bemachtigen door drie van de vier partijen te winnen, een mooie prestatie. Zilver was er ook voor Siebrand Roos in de klasse tot 27 kg. In de poule van Tim Janssen werd er weer hard gestreden, Tim won zijn partijen met yuko, ippon en een waza-ari en eindigde daardoor als tweede in de klasse met geboortejaar 2007-2008 tot 30 kg. Bij de meisjes was het Rim Latrache die als tweede eindigde, Cécile Schijns werd derde in de zelfde groep, beide tot 28 kg. Noa Lamberts die pas voor de tweede keer meedeed aan een toernooi wist ook het brons te behalen. In de klasse tot 24 kg met geboortejaar 2007-2008 wist Björn Koorneef drie partijen te winnen met technische judo en behaalde de derde prijs. In de klasse onder de 15 jaar scoorde Luca Wolfs twee keer met ippon en behaalde ook het brons. Senno Triantis won wel drie keer met ippon maar de laatste partij voor het brons verloor hij helaas, dus net de vierde plaats. De andere deelnemers ontvingen een mooie herinneringsmedaille.