Prijzen in Maastricht

Op zondag 4 december werd in Heer het Kokakids toernooi gehouden, vier judoka’s namen hieraan deel. Tim Janssen wist met een schuine sutemi (offerworp) zijn tegenstanders met waza-ari te werpen, hij maakte de partij daarna af met een houdgreep. Tim werd kampioen in de klasse tot 30 kg. Ook Aiden Seits was weer op dreef, hij scoorde twee keer een ippon waardoor hij het hoogste podium mocht betreden. Scott Sijen die in dezelfde poule als Tim zat moest daarom genoegen nemen met het zilver, hij won een partij met twee yugo’s en een partij met ippon. Bij de meisjes wist Rim Latache de eerste partij te winnen met ippon maar verloor daarna met beslissing van de scheidsrechter van een blauwe band, bij de laatste partij was de tegenstander te sterk, waardoor Rim het brons behaalde.