16e Beginners Toernooi E.J.C. Grevenbicht

Op zondag 9 april werd er in Sittard het 16e Beginnerstoernooi van E.J.C. Grevenbicht gehouden. Van Judokan Maastricht verschenen 19 judoka’s op de mat, sommige met veel ervaring en sommige met weinig tot geen ervaring, ze werden ingedeeld naar leeftijd, gewicht, band en ervaring. Hierdoor ontstonden mooie groepjes waar op gelijkwaardig niveau gestreden kon worden. Bram Cicek wist alle drie de partijen met waza-ari en ippon te winnen, goud voor Bram. Joep Wijnands die voor de eerste keer meedeed, won twee keer op beslissing van de scheidsrechter en een keer met waza-ari, ook hij mocht op het hoogste podium gaan staan. De meer ervaren Hans Schrijvers en Björn Koorneef wonnen ook alle partijen en ontvingen de gouden medaille. Zilver was er voor Mirthe Willems, Tim Janssen en Sen van Hoorn die alle drie slechts een partij verloren. Een bronzen medaille werd verdiend door Sako Kwee, Jonas Schrijvers, Pim van Trier, Scott Sijen, Nikki Knipschild, Rim Latrache, Anne Gilde, Tim Cicek, Liam van Vught, Adrian Klaar, Giel Tillie en Aydin Akel. Een mooie prestatie van deze judoka’s.