Mathijs Vermeulen geslaagd voor Judoleraar A

Op zondag 17 december is Mathijs Vermeulen geslaagd voor zijn diploma Judoleraar A in Wijk bij Duurstede. Zijn theoretische gedeelte had hij al eerder afgerond.
Deze zondag was het laatste onderdeel lesgeven aan de beurt, hij had wel 19 enthousiaste leerlingen van 4 clubs meegenomen en een aantal ouders als chauffeur. Ook zijn eigen stagebegeleiders waren van de partij. De les van 45 minuten liep gesmeerd en daarna kreeg Mathijs nog een aantal goede vragen over de les van de drie beoordeelaars. Hij kreeg ook diverse complimenten over zijn les en zijn positieve uitstraling. Mathijs is als zins 1998 lid van Judokan en geeft nu ook al enige jaren les in zijn eigen club in Urmond.
Wij wensen Mathijs veel plezier met zijn behaalde diploma en hopen dat hij ook de cursus Judoleraar B gaat doen.

Mathijs van harte gefeliciteerd.

Namens alle leden Judokan Maastricht, J.C. Urmond en J.C. “Kano” Houthem