Limburgse kampioenschappen voor de jeugd

Zondag 2 december werd er weer de jaarlijkse districtskampioenschappen voor de jeugd onder de 12 jaar gehouden in Roermond. Judokan had 13 deelnemers. Iris Drinckwaard werd kampioen in haar klasse tot 25 kg, maar ze vocht mee in de klasse tot 28 kg waar ze drie van de vier partijen won met ippon. Daar was ze dus eigenlijk ook nog tweede. Milan de Ruiter (J.C. Urmond) die ook bij Judokan extra traint behaalde met drie gewonnen partijen de zilver medaille in de klasse tot 34 kg. Brons was er voor Anne Gilde die twee van de drie partijen won met ippon in de klasse tot 44 kg. Tim Cicek was goed op dreef en scoorde ook twee keer met ippon en behaalde ook een derde prijs in de klasse tot 24 kg. Ik de gewichtsklasse tot 27 kg onder de 10 jaar waren er 18 deelnemer, hier lukte het Ruben Krutzen om nog een 5e plaats te halen, een mooie prestatie. Bram won wel drie keer in de zelfde klasse, maar dit was deze niet genoeg om bij de eerste acht te komen. Ook Hans Schrijvers, Aydin Akel, Giel Tillie, Jonah van Dijk, Tijn Homan, Björn Koorneef, Tim Janssen en David van der Linde lukte het deze niet om op het podium te komen, maar zijn wel een ervaring rijker.