Toernooi Geldrop 31 maart 2019

Op zondag 31 maart hield Judoschool van Horssen het grote toernooi in Geldrop. Senno Triantis deed na twee jaar weer eens mee aan een toernooi in de klasse tot 60 kg onder de 18 jaar. Er waren  twaalf deelnemers in zijn poule. In zijn eerste partij werd er hard gestreden maar Senno kreeg twee waza-ari’s tegen. Daardoor ging hij naar de verliezersronde. De tweede partij wist hij binnen tien seconden te scoren met een mooie overname ko-uchi-gari, ippon voor Senno. Zijn derde tegenstander had hij direct goed vast bij de mouwen en kon binnen zes seconden scoren met ippon met een speciale schouderworp met twee armen. Daarna moest hij voor het brons strijden, hier was de andere Limburgse judoka net iets te  snel en scoorde twee keer een waza-ari. Senno eindigde als 5e een mooie prestatie na zo’s lange periode geen wedstrijden te hebben gedaan.