Laatste ontwikkeling judotrainingen

Helaas is het voor de leden van Judokan Maastricht nog even niet mogelijk om binnen te trainen. De gemeente Maastricht geeft nog geen toestemming om in de gymzaal van basisschool “de Kring” te trainen voor deze laatste 2 weken voor de vakantie, daarom zullen ook de laatste lessen voor de vakantie nog buiten plaatsvinden op het grasveld aan de Holdaal.

Tijdens de vakantie zullen er enkele trainingen zijn op de zelfde plaats voor die leden die zich hiervoor opgegeven hebben. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze trainingen in de ochtend plaatsvinden zodat iedereen de rest van de dag ook nog andere dingen kan doen. De desbetreffende leden worden hierover geïnformeerd, als andere leden hieraan mee willen doen, moeten ze even een mail of app sturen naar Jo.

Vanaf dinsdag 18 augustus start het nieuwe seizoen en kan weer iedereen op de normale tijden (zie deze site) binnen trainen.

Judokan wenst iedereen alvast een fijne vakantie.