Geslaagden tijdens de examens

Zondag 11 juli mochten een aantal leden op voor een hogere slip of band. Ondanks de corona waar de leden het met online judolessen en buitentraining moesten doen waren de prestaties goed te noemen. De volgende judoka’s behaalde een slip op hun band, Janne, Luca, Stijn, Quinn, Menke, Youp, Silke, Nora, Kaitlynn, Naomi, Luc, Morris, Fenna, Merel en Naomi. Een aantal leden slaagde voor de gele band, dit waren o.a. Kayliegh, Rosa, Toine, Bart, Lucrezia, Mario en Blessed. Benthe slaagde voor de oranje band. Groen was er deze keer voor Isa. Jonah wist de blauw band te bemachtigen. Twee judoka’s wisten te slagen voor de laatste band (de bruine) die je in de club kunt halen, dit waren Andries en Max. Mooie prestatie van deze twee judoka’s, nu weer trainen voor de felbegeerde zwarte band.

De laatste trainingen zullen op dinsdag 20 en vrijdag 23 juli plaatsvinden, daarna is het even vakantie. De eerste lessen zullen dan op dinsdag 31 augustus en vrijdag 3 september plaatsvinden, een week voordat de scholen weer van start gaan.

Op vrijdag 10 september is er geen les i.v.m. het judokamp wat dat weekend zal plaatsvinden.

Wij wensen iedereen alvast een fijne vakantie en blijf gezond.