Geslaagd judotoernooi

Op zondag 7 november hield Judoclub “Kano” Houthem haar 12e Heuvellandjudotoernooi.  Van Judokan deden 16 judoka’s mee. Hans Schrijvers won twee partijen met ippon en een partij met waza-ari. Hij werd kampioen in zijn klasse. Ook de onervaren Lieve Hinskens wist al haar tegenstanders te overwinnen en mocht op het hoogste podium gaan staan. Goud was er ook voor Giel Tillie en David van der Linde in de klasse onder de 15 jaar. Zilver was er voor Youp Aben die een dubbel ronde moest spelen omdat er gelijke standen waren. Ook Jaylinn Remmers wist de tweede prijs in de wacht te slepen. Brons was er voor Luc en Semmie Bressers ieder in hun eigen klasse. De derde prijs werd uitgereikt aan Benthe Schrijvers in de klasse onder de 10 jaar. Merel Zwegers won ook de derde prijs en Ruben deed dit in de klasse onder de 15 jaar. Een herinneringsmedaille was er voor Kaitlynn Jacobs, Kevin Krutzen, Kayleigh Jacobs, Naomi Schiepers, Sophie Boelen.