Zilver voor Hans Schrijvers

Tijdens de inhaal kampioenschappen onder de 12 jaar deden twee judoka’s van Judokan mee. Kevin Krutzen kwam uit in de klasse onder de 10 tot 30 kg. Hij deed erg zijn best om zijn tegenstander te vloeren maar dat lukte deze keer helaas niet. Kevin viel daarom buiten de prijzen.

Hans zat in de klasse onder 12 jaar in de gewichtsklasse tot 46 kg en kwam in een poule van 5 andere judoka’s terecht, hij moest zich 5 keer presenteren op de mat. De eerste vier partijen wist hij met een heupworp de tegenstander op de grond te krijgen waarna hij het met een sterke houdgreep het af maakte. Zijn laatste tegenstander had ook nog geen partij verloren, dus het ging in deze partij om plaats 1 of 2, helaas was zijn tegenstander net iets sneller waardoor Hans een waza-ari tegen kreeg, hij kwam daarna ook nog in een houdgreep waar hij niet uit kwam. Daardoor een mooie verdiende zilveren medaille voor Hans.