Toernooi in Brunssum

Op zondag 10 april deden 9 judoka’s van Judokan mee aan het Jubileumtoernooi van Judoclub Brunssum, ze bestonden 50 jaar. Mario die pas 1,5 jaar aan judo doet en oranje band is wist een bruine band met een mooie de-ashi-barai en een overname te overwinnen. Hij werd in de categorie onder de 18 jaar tot 90 kg kampioen. Hans wist zijn 3 partijen allemaal te winnen, twee keer met een tani-otoshi (offerworp) en een keer met uki-goshi, ook hij werd kampioen in de klasse onder 15 jaar tot 46 kg. Kevin wist twee van de drie partijen te winnen op beslissing en werd tweede. Sofia won met ippon en waza-ari en kreeg ook het zilver, een mooie trofee. Giel wist nog een partij te winnen in de klasse tot 66 kg onder de 18 jaar maar dit was niet genoeg voor een podiumplaats hij werd 5e. Max, David, Yoshua en Morris kregen een herinnering medaille.