19e “Regenboogtoernooi” zeer geslaagd

Op zondag 22 januari werd voor de 19e keer het “Regenboogjudotoernooi” gehouden in De Heeg. Veel judoka’s hadden de weg gevonden naar dit laagdrempelige gezellige toernooi.  Van Judokan namen 30 judoka’s mee, iedereen op dit toernooi kreeg een mooie prijs. Goud was er voor Lucas, Ella, Sofia, Dylano en Naomi, ze wonnen alle partijen en mochten op het hoogste podium staan. Zilver was er voor Elias, A’ron, Luca, Xaya, Jaylinn, Naomi, Fenna, Luc, Kunni en Hans. De bronzen beker werd uitgereikt aan,  Yara, Penélope, Emma, Lorena, Pim, Nora, Niko, Finn, Benthe en Semmie. Een mooie herinneringsmedaille was er voor de judoka’s die net niet op het podium kwamen, dit waren, Sam, Janne, Hannah, Jessy-Jane en Millie. Iedereen heeft heel erg zijn best gedaan en genoten van de wedstrijden. We danken alle medewerkers, scheidsrechters, EHBO-ers en sponsoren voor hun bijdrage.