Toernooi Budoclub Oud-Geleen

Op zondag 3 december organiseerde Budoclub Oud-Geleen haar jaarlijkse judotoernooi in Sportcentrum Glanerbrook. Van Judokan namen 10 judoka’s deel. In de samengevoegde klasse -90 en 90+ onder de 18 jaar wist Mario met sterk judo zijn tegenstanders snel te overwinnen met mooie technieken, een judoka die wel 30 kg zwaarder was, was een maatje te groot voor Mario, hij ontving de tweede prijs. Bij de senioren onder de 81 kg wit Javy-Ray ook het zilver te pakken. In de zwaar bevochten categorie onder 66 kg onder 18 jaar wist Tymur uit Oekraïne na 4 keer een ippon te hebben gescoord de 3e prijs te behalen. Brons was er ook voor de meisjes Emma en Sofiá en voor Fnot bij de jongens onder de 10 jaar. Naomi, Kunni, Lucas en Niko kregen deze keer een herinneringsmedaille.