Tim Janssen zilver bij de Limburgse kampioenschappen jeugd in Roermond

Zondag 13 november namen 6 judoka’s deel aan het Limburg kampioenschap voor de jeugd in Roermond. Tim Janssen nam deel in de klasse tot 30 kg, hij kwam uit in een poule van 12 judoka’s, zijn eerste partij wist hij snel af te werken door een tani-otoshi (offerworp) en daarna een houdgreep te maken. De tweede partij wist hij ook met een ippon te winnen. In de derde partij wist hij wel een yugo te scoren maar zijn tegenstander scoorde met een hogere score een waza-ari (half punt). De vierde partij wist hij met waza-ari en houdgreep te winnen. Nu kwam hij bij de beste vier, hij won de halve finale op beslissing van de scheidsrechter door actiever judo te tonen. De finale verloor hij nipt met yugo van een zeer sterke tegenstander. Zilver voor Tim. Bij de meisjes tot 36 kg wist Anne Gilde drie partijen te winnen en behaalde hierdoor eer verdiende bronzen medaille. Ook Rim Latrache wist in de klasse tot 28 kg het brons te behalen door een goede inzet. Sako, Björn en Aiden behaalde deze keer geen podiumplek maar ontvingen wel van de JBN een mooi judobeeldje.