Regenboogjudotoernooi succesvol

Op zondag 15 januari werd het 14e “Regenboogjudotoernooi” gehouden in de gymzaal van basisschool “de Kring”. Meer dan 120 kinderen stonden op de mat om goed judo te laten zien. Van 26 deelnemers van Judokan waren er weer veel prijswinnaars. Goud was er voor Adrian Klaar, Rim Latrache, Luana Paiano, Finn Meijers, Scott Sijen, Aiden Seits die voor de eerste keer meedeed aan de leeftijdscategorie onder de 15 jaar, Anne Huitema en Luca Wolfs die beide vier keer een ippon scoorde en een keer een waza-ari.

Zilver werd behaald door Aydin Akel (die voor de eerste keer meedeed), Cécile Schijns, Hans Schrijvers, Anne Gilde en Tim Janssen.

Brons was er voor Sen van Hoorn, Jonah van Dijk, Björn Koorneef en Giel Tillie. De andere deelnemers van Judokan ontvingen een mooie medaille met “Regenbooglint”.
De kinderen die aan de tekenwedstrijd meededen konden ook nog een mooi judoartikel uitzoeken, Anne Gilde werd hierbij eerste.