Heuvellandtoernooi in Houthem

Zondag 21 mei werd er in Houthem door J.C. “Kano” het 9e Heuvellandtoernooi gehouden. Er werd door 22 judoka’s van Judokan gestreden in diverse leeftijd en gewichtsklassen. Bij de jongste deelnemers werd Hans Schrijvers kampioen in zijn klasse tot 25 kg. Björn Koorneef (-27 kg) en Tim Janssen (-30 kg) wisten alle tegenstanders met ippon te verslaan dus ook goud voor Björn en Tim. De hoogste podiumplaats was er ook voor Rim Latrache en Joep Wijnands die beiden het beste uit zichzelf wisten te halen. Bij de categorie onder de 15 jaar wisten Zowel Luca Wolfs als Yoshua Severins de eerste plaats te bemachtigen. Buiten de zeven kampioenen waren er ook nog 6 judoka’s die met het zilver naar huis gingen, Mirthe Willems wist met veel aanvallend judo drie van de vier partijen te winnen. Bram Cicek, Aydin Akel en Jonah van Dijk behaalde ook de tweede prijs, Anne Gilde en Aiden Seits wonnen beide twee van de drie partijen met ippon en ontvingen het zilver. De derde prijs werd nog gewonnen door Ruben Krutzer, Maddox Aspers, Sako Kwee en Max Hinskens. Tim Cicek, Sébas Schijns, Giel Tillie, Jonas Schrijvers en Cécile Schijns behaalde deze keer geen podiumplaats maar kregen een mooie herinneringsmedaille.