Examens bij Judokan Maastricht

Op zondag 25 juni werden de halfjaarlijkse band en slipexamens gehouden in de gymzaal van basisschool “de Kring” in De Heeg. Uit alle 8 de groepen gingen judoka’s op voor een hogers slip of band. De gele band werd behaald door Alec Heijnen, Quinty Neijman, Liam van Vught, Annelotte Benning, Joep Wijnands, Taro van der Laan, Ravi Janssen, Jonah van Dijk, Iason Kaloudis en Adrián Klaar. De oranje band werd behaald door Patrick Vaessens, Dave Klinkenberg, Max Hinskens, Keano Neijman, Giel Tillie, Scott Sijen en Maarten Schrijvers. De volgende band, de groene band werd ongedaan bij Shirley Knipschild, Ho-Wing en Ho-Lung Cheung en Aiden Seits. Blauw was er voor de 10 jarige Tim Janssen en de 17 jarige Kevin Moers. De laatste band die je op de eigen club kunt halen is de bruine band, deze keer was deze alleen voor de 14 jarige Luca Wolfs. Eeen mooie prestatie van al deze judoka’s. De andere judoka’s behaalde deze keer een mooie slip voor op hun band.

cof