Kokakids toernooi in Maastricht

Op zondag 3 december werd er in Maastricht weer het Kokakids toernooi gehouden door Judoteam Maastricht. Negen judoka’s van Judokan Maastricht waren van de partij. Ruben Krutzen wist alle partijen met ippon af te sluiten kwam op de hoogste podiumplaats. Adrián Klaar wist ook zijn drie partijen te winnen waardoor hij het goud verdiende. Bram Cicek wist deze keer het zilver in de wacht te slepen met een score van twee keer een ippon (houdgreep en een beenworp). Een tweede plaats was er ook voor Tim Janssen die de eerste partij op beslissing van de scheidsrechter verloor. Anne Gilde wist ook het zilver te veroveren in haar klasse tot 40 kg. Brons was er voor Pim van Trier en Maddox Aspers die beide heel hard hebben gewerkt voor deze derde plaats. Een vierde plaats was nog weggelegd voor Tim Cicek en David van der Linde.