Toernooi in Baexem

Zondag 4 maart namen 5 judoka’s deel aan het toernooi in Baexem, er werd weer hard gestreden maar het lukt helaas niet om allemaal op het podium te belanden. Bram Cicek wist zijn eerste partij met ippon (2 x de waza-ari) af te sluiten. In zijn tweede partij moest hij hard werken om een waza-ari scoren maar toch winst voor Bram, zijn laatste partij won hij ook met ippon daarom de eerste prijs voor Bram. Björn Koorneef won zijn eerste 3 partijen met mooie schouderworpen en maki-komi (offerworp). In de laatste partij raakte hij geblesseerd waardoor hij zich gewonnen moest geven, hij ontving daarom de zilveren medaille, een mooie prestatie. In de klasse tot 34 kg wist Tim Janssen met heel degelijk technisch judo 2 partijen met ippon te winnen, ook voor Tim de tweede prijs. Brons was er voor Maddox Aspers die zijn tweede partij met ippon won door een directe o-soto-gari (beenworp). Jonah van Dijk wist deze keer niet op het podium te komen maar toonde heel goede inzet en weerstand, een vierde plaats voor Jonah. Alle judoka’s ontvingen nog een mooie herinneringsmedaille.