Kokakids toernooi succesvol

Op zondag 8 april werd er bij Judoteam Maastricht weer een Kokakids toernooi gehouden, van Judokan namen 8 judoka’s deel. Er werd drie keer goud gehaald. Anne Gilde wist haar tegenstanders met offerworp en houdgreep te overwinnen waardoor ze eerste werd. Giel Tillie won drie keer en werd ongeslagen kampioen in zijn klasse. Milan de Ruiter won zelfs vier partijen en klom daardoor op het hoogste podium. Omdat Milan eerste was moest Aydin met drie gewonnen partijen genoegen nemen met het zilver, een mooie prestatie. In de klasse tot 24 kg wist Ruben Krutzen de tweede prijs te behalen in een groep van zes judoka’s. De nog onervaren Elias Speek wist ook het zilver te winnen in de klasse tot 27 kg. Maddox Aspers behaalde het brons in een groep van vijf judoka’s, een mooie prestatie.