Eerste toernooi van seizoen 2018-2019 in Susteren succesvol

Op zondag 30 september werd in Susteren het BC Samurai toernooi gehouden. Van Judokan Maastricht deden elf judoka’s mee. Tim Cicek wist beide partijen met twee waza-ari’s te winnen en werd kampioen in de klasse tot 21 kg. Ruben Krutzen won twee partijen met waza-ari (half punt) en een partij met ippon (vol punt) en werd ook kampioen in de klasse tot 27 kg. In de leeftijdsklasse 2007/2008 geboren tot 42 kg wist Giel Tillie met mooi judo en hard werken de eerste prijs te behalen. Bram Cicek won een keer met ippon en behaalde de tweede prijs een mooie beker. Ook Anne Gilde wist de het zilver in de wacht te slepen. Hans Schrijvers won twee van de vier partijen en ontving het brons in zijn klasse. Een vierde plaats was er voor Kevin Krutzen die met zijn 5 jaar voor de eerste keer meedeed aan een groot toernooi. Een vierde plaats was er voor Jonah van Dijk die heel hard gewerkt had maar net niet op het podium eindigde. Verder kregen Björn Koorneef, Tim Janssen en David van der Linde ook een mooie herinneringsmedaille voor hun vierde plaats.