Toernooi Nieuw-Bergen.

Op zondag 28 oktober werd in Nieuw-Bergen het jeugdtoernooi van Judoclub Maasduinen gehouden. Van Judokan deden zes judoka’s mee. Iris Drinckwaard kwam in een hogere klasse uit omdat in haar eigen klasse waren geen tegenstanders, maar dit weerhield Iris niet om al haar vier de tegenstanders te vloeren. Ze werd daardoor kampioen in de klasse tot 28 kg. In de klasse tot 21 kg wist Tim Cicek twee van de drie partijen te winnen en werd tweede. Zilver was er ook voor Jonah van Dijk, die ze bijna vergeten waren in te delen in de goede gewichtsklasse. In de zelfde klasse wist David van der Linde het brons te pakken. Een derde prijs was er ook voor Ruben Krutzen die twee van de vier partijen won. Bram Cicek moest deze keer genoegen nemen met een vierde plaats omdat hij net te weinig punten had voor de derde plaats.