Twee keer zwarte band

Zondag 25 november was het zover, de dan-examens in het district werden weer gehouden in het district Limburg. De nog 15 jarige Senno Triantis was als eerste aan de beurt om zijn kennis van het judo te tonen aan de examencommissie. Hij startte met de 3 series van het Nage-no-kata waar hij de technische uitvoering liet zien van arm- en schoudertechnieken, de heup- en daarna de beentechnieken. Dit moet volgens een vast protocol. Daarna werden allerlei andere werptechnieken en verbindingen en overnames van werptechnieken getoond. Hierna volgde het grondwerk waar de diverse vormen van houdgrepen, armklemmen, omstrengelingen en kantelingen aan bod kwamen. De examencommissie had snel gezien dat Senno goed voorbereid was op dit alles en feliciteerde hem met het behalen van zijn zwarte band (1e dan) Michael Wong deed herexamen in het onderdeel Nage-no-kata en ronde dit ook met succes af, ook hij mag nu met de felbegeerde zwarte band rondlopen en zich sho-dan noemen.
In januari zijn weer de clubexamens en het “Regenboogjudotoernooi” waar weer diverse leden aan mogen deelnemen.