Brons voor Tim in Geleen

Zondag 9 december namen 7 judoka’s van Judokan deel aan het Budoclub Oud-Geleen toernooi. Er werd gestreden in grote groepen. Tim Cicek vocht in de klasse tot 21 kg en wist twee van de vier partijen met ippon te winnen. Hierdoor behaalde hij de derde plek op het podium.  In de gewichtsklasse tot 27 kg waren ruim 17 deelnemers, Ruben Krutzen wist twee keer met ippon te winnen maar verloor zijn derde partij, hierdoor kwam hij in de verliezersronde, ook daar wist hij weer twee keer met een ippon te winnen maar verloor nipt de partij voor het brons,  daardoor werd Ruben net 5e, een mooie prestatie in deze poule. Giel, Tijn, Jonah en Bram wonnen allemaal een partij, maar dat was te weinig voor een podiumplaats, Ook David lukte het deze keer niet om een prijs te bemachtigen, ze ontvangen allemaal een medaille.