11e Heuvellandtoernooi succesvol

Op zondag 24 maart werd er in Houthem het 11e Heuvellandjudotoernooi gehouden. Van Judokan Maastricht deden 17 judoka’s mee. Hans Schrijvers won al zijn partijen en kreeg de gouden beker. In de categorie onder de 15 jaar wist Björn Koorneef de tegenstanders met ippon te overwinnen, een mooie eerste prijs voor Björn. Ruben Krutzen scoorde twee waza-ari (half punt) waardoor hij de tweede prijs mee naar huis mocht nemen. Het zilver was er ook voor Aydin Akel in de klasse tot 38 kg. Iris Drinckwaard die met haar superlichtgewicht tussen de jongens zat behaalde de tweede plaats. Giel Tillie die dit jaar in de categorie onder 15 jaar meedoet wist drie keer met ippon te winnen en werd ook tweede. Brons was er voor Sophie Boelen die twee keer een ippon scoorde. Een derde prijs was er ook voor Kevin Krutzen, David van der Linde, Arthur Gordijn en Jonah van Dijk. Een vierde prijs was er voor Nina en Isis Herberichs, Eliano Roumans, Benthe Schrijvers, Raf de Baar en Maddox Aspers.