4 keer brons bij het Toernooi in Susteren

Op zondag 29 september werd in Susteren het jaarlijkse jeugdjudotoernooi gehouden. Van Judokan namen 5 judoka’s hieraan deel. Hans Schrijvers won twee van de vier partijen met ippon en eindigde als derde in zijn klasse. Maddox Aspers wist ook het brons te pakken in de klasse tot 34 kg. Giel Tillie wist door een mooie Yoko-otoshi (offerworp) tot 2 keer te scoren en een partij wist hij snel met een omstrengeling te winnen, ook voor Giel een derde prijs. Björn Koorneef scoorde in de klasse tot 34 kg onder de 15 jaar met ippon en wist als 4e judoka het brons te pakken. Benthe Schrijvers kreeg een mooie medaille in haar klasse ze eindigde als vierde. Jonah van Dijk scoorde wel twee keer in verschillende partijen een waza-ari maar helaas scoorde de andere judoka’s een ippon. Deze keer een medaille voor Jonah.