Online judolessen gestart

Omdat we nog niet binnen mogen trainen, hebben we een tijdelijk alternatief. Vanaf vrijdag 22 januari is Judokan gestart met online judolessen. De leden krijgen een link toegestuurd per mail, zodat ze kunnen deelnemen aan de online-lessen. De les bestaat uit een warming-up, judotechnieken houdgrepen en andere vormen van judobeweging. Als je niemand hebt om mee te oefenen, maak dan een pop door een kussen of dekenrol in een trui of iets degelijks te stoppen zodat je iets hebt om met te oefenen. Het zou erg leuk zijn als ouders ook met de kinderen meedoen, ze hoeven niet te vallen.

De lessen worden meestal om maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gegeven, info over de tijden staan in de mail omdat deze wel eens kunnen verschillen per dag of week.

Succes ermee en meld je aan.