Geslaagden tijdens de examens

Op zaterdag 19 en zondag 20 februari werden er weer examens gehouden voor de leden van Judokan. De judoka’s mochten hun kennis demonstreren van de been-, heup, schouder- en armworpen, ook kwamen de houdgrepen en voor de oudere judoka’s de verwurgingen en armklemmen aan bod. De ouders mochten deze keer gelukkig weer kijken naar de vorderingen van de kinderen. De volgende judoka’s behaalde de gele band: Janne, Nora, Youp, Semmie en Kunni. De oranje band werd omgedaan bij: Merel, Mario, Blesset, Lucrezia, Fenna, Kevin, Morris, Luc en Naomi. Een groene band werd behaald door Naomi. Hans mocht de 2e kyu de blauwe band in ontvangt nemen, een mooie prestatie. Als hoogste band die je op je eigen club kunt halen is de bruine band, deze werd uitgereikt aan Jonas, Giel en David.