18e Regenboogjudotoernooi geslaagd

Op zondag 27 maart hield Judokan Maastricht alweer voor de 18e keer haar “Regenboogjudotoernooi” voor judoka’s onder 15 jaar. Er werd gestreden in 33 groepen. Voor iedereen was er een prijs, na een gezellige warming-up werden de judoka’s opgeroepen om tegen gelijkwaardige kinderen te strijden. Voor veel kinderen was dit weer de eerste keer na lange tijd dat ze konden meedoen aan een toernooi. Een aantal leden behaalde de 1e prijs, dit waren: Toine, Kevin, Jaylinn, Nora en Naomi. Ook waren er diverse kinderen die het zilver behaalde, dit waren: Luca, Lucas, Sofia, Menke, Jesse C. Sophie en Hans. Brons was er voor A’ron, Vinz, Hannah, Youp, Kunni en David. De andere leden die meededen behaalde de 4e of 5e plaats en krijgen een mooie medaille met natuurlijk een Regenbooglint. Dit waren nog, Jesse R. Ella, Quinn, Fenna, Benthe en Luc.

Wij bedanken alle deelnemers, scheidsrechters, medewerkers, coaches en ouders die er samen voor gezorgd hebben dat het een gezellige dag is geworden.