13e Heuvellandjudotoernooi Judoclub “Kano”

Op zondag 12 juni werd het 13e Heuvellandjudotoernooi gehouden van Judoclub “Kano” uit Houthem. Van Judokan deden er 20 judoka’s mee. Lucas wist al zijn partijen te winnen en werd kampioen in zijn klasse tot 22 kg. Hannah wist alle partijen te winnen met haar geweldige inzet en met trots ontving ze de eerste prijs. Rosa die voor het eerst meedeed aan een toernooi won ook alle partijen en ontving het goud. David wist zijn tegenstanders met mooi judo op de grond te werken en kwam op de hoogste podiumplek. Een tweede plaats was er voor Thjarvid, Luca, Ella, Sofia, Jesse en Naomi. Er waren ook een aantal judoka’s die het brons in ontvangst mochten nemen, dit waren deze keer: Sam, Kyano, Kunni en Hans. De andere deelnemers, Aron, Emma, Vinz, Nora, Niko en Quinn kregen een mooie herinneringsmedaille voor hun deelname en goede inzet.