Volop prijzen op het 27e Geuldaltoernooi

Op zondag 13 november werd voor de 27e keer het Geuldaltoernooi georganiseerd door Judoclub “Kano” uit Houthem. Van Judokan deden 16 judoka’s mee.  In de klasse onder de 8 jaar en onder de 24 kg wist Luca zijn partijen te winnen met ippon, zijn clubgenoot Sam moest daarom genoegen nemen in dezelfde groep met de 2e prijs, beide zijn nog onervaren, maar een mooie prestatie. Kunni wist ook het zilver te behalen met een mooie houdgreep. Ook de meisjes Sofía tot 25kg en Naomi tot 40 kg werden tweede in hun eigen gewicht en leeftijdsklasse. Bij de judoka’s onder de 18 jaar wist Mario tot 90 kg op de tweede plaats te eindigen en bij de senioren tot 73 kg wist Panagiotis bijna alle partijen te winnen, ook hij werd tweede. Hans stond vier keer op de mat om een verdiende derde prijs te winnen. Brons was er ook voor Hannah. De andere judoka’s vielen deze keer niet in de prijzen maar kregen en mooie herinneringsmedaille.