Eerste toernooi in 2023

Op zondag 8 januari werd het mini-Kaizen toernooi in Echt gehouden, van Judokan deden slecht 2 judoka’s mee. Sofia zat in de klasse tot 28 kg en wist de zilveren plak te behalen. Luca kwam uit in de klasse onder tien jaar en zat in een poule met negen kinderen die ze hadden opgesplitst in een groep van vijf en vier kinderen, hij moest drie keer winnen om bij de eerste 4 te komen, maar hij won een keer op shido van de tegenstander en een keer met ippon, met een mooie schouderworp. Helaas was dit te weinig om zich te plaatsen bij de eerste vier, hij werd dus 5e.

Verder is Bonnie ook weer naar een A-toernooi gegaan in Meeuwen Gruitrode in België waar ze een gedeelde 1e prijs in ontvangst mocht nemen. Weer een mooie prestatie.

Het volgende toernooi wat op de planning staat is het 19e “Regenboogjudotoernooi” op zondag 22 januari waar wel 32 leden van Judokan aan meedoen. Succes ermee.