14e  Heuvellandtoernooi in Houthem

Op zondag 12 maart werd er in Houthem weer een gezellig judotoernooi gehouden, van Judokan deden 18 judoka’s mee. Kunni Fan moest wel 4 minuten extra vechten in een Golden Score (een verlenging van een normale wedstrijd van 3 minuten waar niemand gescoord heeft) tegen haar zeer sterke tegenstander, die uiteindelijk toch nog won van haar, maar de andere twee partijen wist ze met ippon en waza-ari te winnen. Kunni ontving de 2e prijs. In de groep van Youp Aben werd er ook hard gestreden waarbij Youp twee keer met ippon won, hij kreeg het zilver uitgereikt. Naomi Schiepers was de 3e judoka die de tweede prijs in ontvangst mocht nemen na een harde strijd. Wel zes kinderen ontvingen het brons, dit waren Lucas Tinnemans, Ruben Hakkennes, Sopia Caballero Tellez, Luca Pessanha, en Lucas en zus Robin Barkhuysen. De andere judoka’s die hebben meegedaan kregen een mooie herinneringsmedaille, dit waren Emma en Niko Heuts, Thjarvid Zeiss, Sam de Witt, Penélope en Lorena Cabbalero Tellez en Neeltje Kuipers.