Judokamp

Van 1 t/m 3 september gingen de leden van Judokan Maastricht, judoclub “Kano” Houthem en judoclub Urmond weer samen op kamp in de Woushoeve in zutendaal. Tijdens het kamp verder alle deelnemers verdeeld in 8 teams van 8 of 9 judoka’s en een begeleider. Op vrijdag na het eten werd een creatieve opdracht met het thema “Superhelden” gemaakt.

Op zaterdagochtend moest iedereen vroeg op om gezamenlijk mee te doen aan de warming-up onder leiding van de trainer Jo. Daarna werd pas ontbeten. Later deze ochtend werden de 7 spellen opgezet en werd er gestreden om de meeste punten te scoren, tussendoor werd er met 4 teams in vier richtingen aan touwtrekken gedaan, een zware opgave. Tussendoor werd er gegeten en gedronken om de verloren energie weer aan te vullen. In de avond gingen we heerlijk aan de BBQ. Daarna werd het kampvuur ontstoken en werden marshmallows geroosterd, soms waren deze erg heet.

Tijdens de zondagochtend wandeltocht moesten de teams diverse opdrachten doen waarbij ze hun superkrachten konden inzetten. Rond 14.00 uur kwamen de ouders hun vermoeide kinderen weer ophalen en keerden tevreden huiswaards.

Wij danken alle medewerkers en teamleiders voor weer een mooi en gezellig kamp en hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn.