Clubexamens Judokan

Onlangs werden de clubexamens weer gehouden bij Judokan, de leden die op examen gingen werkte hard om een nieuwe slip of band te behalen. Tijdens de examens worden de werptechnieken zoals been-, heup-, schouder en armworpen, combinaties en overname technieken gevraagd, als ze wat ouder zijn ook offerworpen en andere technieken. Verder komen houdgrepen, kantelingen, bevrijdingstechnieken en armklemmen en omstrengelingen aan bod.

De volgende judoka’s behaalde de gele band: Cas, Freddie, Max, Justin, Savannah, Lana, Floris, Aran, Tim, Lucas en Ruben. Voor de volgende band de oranje slaagde: Sam, Luca, Lucas, Penélope, Thjarvid en Johanna. De volgende band is de groene, deze werd behaald door: Sofiá, Youp en Jaylinn. Er was deze keer slecht een judoka die de blauwe band behaalde, dit was Rosa. De andere judoka’s behaalde een slip op de band.