Judosucces bij judotoernooi in Helden

Op zondag 3 maart namen 6 judoka’s van Judokan mee aan het Jubileumtoernooi van judoclub Helden. Luca deed mee in de klasse onder de 10 jaar tot 27 kg,  hij won 3 van de 4 partijen net ippon, maar omdat hij meer gewonnen partijen had behaalde hij de eerste prijs. Goud was er ook voor Naomi die meedeed ik de klasse tot 57 kg onder de 15 jaar. Ze wist twee keer een ippon te scoren met seoi-otoshi en werd kampioen. Penélope wist met een waza-ari te winnen en eindigde op de tweede plaats. Ook haar zus Sofiá wist het zilver te behalen met 2 keer een ippon door een linkse heupworp en een mooie houdgreep. Bij de jongens wist Fnot in de klasse tot 30 kg onder de 12 jaar twee keer te winnen met ippon door sterk judo, hij eindigde ook op de tweede plaats. Kunni lukt het deze keer niet om tot scoren te komen, maar deed haar uiterste best.