Heuvellandtoernooi van Judoclub “Kano” Houthem

Op zondag 17 maart werd er door Judoclub “Kano” uit Houthem het jaarlijkse Heuvellandtoernooi gehouden, 14 clubs deden mee aan dit gezellige toernooi. Van Judokan deden 24 judoka’s mee. Dit leverde diverse kampioenen op. Lucas T. wist 3 keer met ippon te winnen om het goud voor zich te winnen. Sofía scoorde bij de meisjes ook 3 keer met ippon door mooie linkse worpen te maken. Naomi V.wist in haar klasse zelfs 4 keer een ippon te scoren door zeer sterke houdgrepen waar niemand meer uit kon komen. Bij de jongens onder de 15 jaar wist Hans door sterk judo iedereen te verslaan en ook hij behaalde de eerste prijs. Zilver was er voor Emma-Sophie die pas lid is van Judokan, ze vocht hard om deze beker te winnen. Bij de meisjes onder de 15 jaar wiste Kunni bijna iedereen te overwinnen en kwam op de tweede plaats. Dit gold ook voor Naomi S. die keihard gevochten heeft voor de tweede plaats. Vele behaalde de derde prijs, zoals Niko, Aran, Luca, Tim, Emma, Yara en Fnot. De andere deelnemers kregen weer een herinneringsmedaille.