Zeer geslaagd “13e Regenboogjudotoernooi”

Op zondag 17 januari werd alweer voor de 13e keer het “Regenboogjudotoernooi georganiseerd. Wel 31 judoka’s van Judokan Maastricht deden hier aan mee. Na een gezellige warming-up op muziek deden alle deelnemers hun uiterste best om de hoogste trede van het podium te behalen. Judokan telde negen kampioenen in diverse leeftijd en gewichtsklassen.  De eerste prijs was er voor de volgende judoka’s, Sako Kwee , Merel Schoemaker, Emma Sijtsma, Anne Huitema, Senno Traintis en de zussen Lindsey en Nikki Coorens, die allemaal allepartijen met ippon (vol punt) wonnen. Verder wisten David Borst, Giel Tillie ook met mooi judo op de eerste plaats te eindigen. De tweede prijs was er voor Anne Gilde, Scott Sijen, Jonas Schrijvers, Anne Notermans, Rim Latrache, Luca Wolfs, Nina Coorens en Delphina Severins. Ook behaalde nog zes judoka’s de derde prijs, dit waren Joost Huitema, Tim Janssen, Hans Schrijvers (pas 5 jaar), Marius Borst, Mel Nelissen en Niels Claessens. De andere deelnemers ontvingen een mooie herinneringsmedaille. Een deel van de prijzen werden uitgereikt door grootmeester Mart Pepels (8e dan judo) die al jaren goede contacten heeft met Judokan Maastricht. Op zondag 24 januari zullen weer de halfjaarlijkse examens worden afgenomen in basisschool “de Kring” in De Heeg.