Clubexamens Judokan

Zondag 10 juli werden de halfjaarlijkse clubexamens gehouden bij Judokan Maastricht. De leden gingen op voor een slip of een band. De gele band werd behaald door de volgende judoka’s: Patrick Vaessens, Siebrand Roos, Diego Peters, Serena Lutgens, Max en Lieve Hinskens, Noa Lamberts, Fedor Makhothin, Lana van Nunspeet, Zara Muijlkens, Lente Meeuwissen, Hanne Beetz, Jeroen Hulsen en Maarten Schrijvers. De volgende stap is de oranje band, deze werd toegekend aan: Joost Huitema, Rim Latrache, Aiden Seits, Elias Delienne, Kevin Tonnard, Jennifer en Shirley Knipschild en Ho-Wing en Ho-Lung Cheung. Een groene band werd behaald door: Zonne en Anne Huitema, Anne en (vader) Andries Gilde en Emma Sijtsma. Deze keer waren er geen judoka’s die voor de blauwe band slaagde maar wel voor de laatste band die je bij je eigen club kunt halen, de bruine band, deze was weggelegd voor Senno Triantis, Dean Philippens en Cyriel Pepels (J.C. Urmond). Alle foto’s staan op facebook van Judokan Maastricht.

De laatste les zal plaatsvinden op vrijdag 22 juli, we gaan dan even genieten van de welverdiende rust.

Na de zomervakantie zullen er weer veel activiteiten, zoals toernooien en trainingen, plaatsvinden. De eerste les zal op dinsdag 6 september plaatsvinden, iedereen is dan weer van harte welkom.