Laatste toernooi seizoen 2015-2016 succesvol

Op zondag 26 juni werd er bij Judoteam Maastricht het laatste toernooi van het seizoen gehouden. Wel 12 judoka’s van Judokan Maastricht zetten hun beste beentje voor. Rim Latrache wist haar eerste tegenstander binnen enkele seconde te vloeren met een mooie linkse kubi-nage. De tweede tegenstander werd ook geworpen en daarna in een houdgreep genomen, Rim werd kampioen in haar klasse. Dave Klinkenberg die voor de eerste keer meedeed, wist drie van de vier partijen te winnen met ippon en behaalde daardoor het zilver. Ook Sako Kwee was weer goed op dreef met drie keer ippon wist hij ook de tweede plaats te behalen. Finn Meijers wist een keer met een yugo te winnen en verloor helaas zijn tweede partij ook voor Finn zilver. De vierde nummer twee was Cécile Schijns, die tegen een blauwe band moest strijden. Brons was er voor Elias Delienne, met twee gewonnen partijen, Sébas Schijns die een keer won met ippon en Sen van Hoorn die ook met een ippon won. Verder waren er nog een aantal kinderen die als derde eindigde, waaronder Hans Schrijvers, Anne Notermans, Scott Sijen en Joyce Moers. Een mooie afsluiting van het seizoen.

De bandexamens zullen plaatsvinden op zondag 10 juli a.s.