Krijtlandtoernooi in Wahlwiller succesvol.

dsc_0217

Zondag 18 september werd in Wahlwiller het 11e Krijtlandtoernooi gehouden. Van Judokan Maastricht namen 8 judoka’s deel. Aiden Seits wist met mooi technisch judo alle drie de partijen met een ippon te winnen, hij werd kampioen in de klasse tot 30 kg. Tim Janssen won twee keer met waza-ari en behaalde ook het goud in de klasse tot 30 kg onder de 10 jaar. Björn Koorneef scoorde met links judo wat veel judoka’s niet gewend zijn en kwam op het hoogste podium. Anne Gilde wist door meer aanvallen de partijen in haar voordeel te beslechten en werd ook eerste in de klasse tot 36 kg. Giel Tillie verloor slecht 1 partij en won het zilver. Een tweede prijs was er ook voor Sako Kwee die twee van de vier partijen wist te winnen, waarvan een op beslissing door meer activiteit en een met ippon. Joost Huitema moest ook genoegen nemen met het brons in dezelfde klasse als Tim. Een mooie herinneringsmedaille was er voor de vierde plaats van Scott Sijen. Op 25 september zijn we weer in Susteren om te strijden voor het goud.