Toernooi Susteren

Op zondag 25 september werd er in Susteren weer het jaarlijkse jeugdtoernooi gehouden. Negen leden van judokan Maastricht namen hieraan deel. Jonas Schrijvers scoorde tot drie keer toe met een ippon door zijn tegenstanders in een houdgreep te pakken, Jonas werd kampioen in de klasse tot 38 kg. Bij de jongens onder de 12 jaar wist Aiden Seits alle vier de tegenstanders te vloeren en in een houdgreep vat te houden, goud voor Aiden. Lichtgewicht Björn Koorneef wist in de klasse tot 24 kg het zilver te pakken door slechts een partij op beslissing van de scheidrechter te verliezen. Onze kleinste maar sterke judoka Hans Schrijvers wist de derde prijs te pakken in de klasse tot 22 kg. Giel Tillie won twee van de vier partijen met ippon en ontving het brons voor deze prestatie, ook Anne Huitema behaalde het brons in de klasse onder de 15 jaar. Een vierde plaats was er nog Tim Janssen en Diego Peeters en Scott Sijen werd nog vijfde, deze drie judoka’s kregen nog een herinneringsmedaille. Volgende week zijn we weer in Nieuw-Bergen.