Toernooi Swalmen succesvol

Op zondag 29 oktober werd in Swalmen het Jacqueline en Karel Langen Toernooi gehouden. Van Judokan Maastricht namen elf judoka’s mee. Ruben Krutzen zeven keer waza-ari en drie keer ippon in drie partijen en was ongeslagen kampioen in de klasse -24 kg. Hans Schrijvers won alle vijf de partijen in de klasse tot 27 kg en kreeg daarom de gouden beker. Pim van Trier scoorde met een mooie heupworp en houdgrepen vier keer een ippon en werd kampioen in de klasse tot 34 kg. Tim Cicek wist in de klasse tot 21 kg met twee gewonnen partijen het zilver te winnen. De tweede prijs was er ook voor Mirthe Willems die het tegen twee zwaardere tegenstanders moest opnemen. Brons was er voor Giel Tillie, Jonah van Dijk en Björn Koorneef. Een herinneringsmedaille werd uitgereikt aan Scott Sijen, Rim Latrache en Jonas Schrijvers.