Toernooi To-Zai in Berg en Terblijt.

Op zondag 25 maart namen 13 judoka’s van Judokan Maastricht deel aan het 4e Meester Engelbert toernooi van Judoclub To-Zai en Judoclub Ko-Tani in de sporthal in Berg en Terblijt. Anne Gilde werd kampioen in de klasse tot 40 kg bij de meisjes door haar twee tegenstanders met ippon uit te schakelen. Bram Cicek won zijn eerste drie partijen met heup- en beenworpen maar verloor helaas de finale, de tweede prijs voor Bram. Ook Tim Janssen won drie keer maar wist de finale niet in zijn voordeel te beslechten, zilver voor Tim. In de categorie onder de 15 jaar wist Scott Sijen een mooie tweede prijs te winnen. Ruben Krutzen stond wel vijf keer op de mat om uiteindelijk de derde prijs in ontvangst te mogen nemen in de klasse tot 24 kg. Hans Schrijvers liet zich in de eerste partij verassen en vocht zich terug naar de derde plaats met allemaal ippons. Aydin Akel stond ook vijf keer op de mat maar verloor net de partij voor de derde plaats, dus net geen podium plaats maar een hard bevochten vierde. Ook Tim Cicek behaalde de vierde plaats. Een mooie herinneringsmedaille was er voor de harde werkers, Tijn Homan, Pim van Trier, Jonah van Dijk, David van der Linde en Maddox Aspers