Goud en zilver in Swalmen

Op zondag21 oktober werd in Swalmen het jaarlijkse Jacqueline en Karel Langen judotoernooi gehouden. Van Judokan waren zeven judoka’s van de partij. Bram Cicek won zijn eerste partij binnen enkele seconde met een beenworp, in zijn tweede partij maakte hij een houdgreep en daarna een beenworp en een houdreep, hij won alles en kreeg het goud. Ook Ruben Krutzen was onoverwinnelijk, de eerste partij scoorde hij waza-ari (half punt) en de andere twee partijen met ippon (vol punt), eerste prijs voor Ruben. Tim Cicek wist twee keer met ippon te scoren, zilver voor Tim. De broers Pim en Cas van Trier wisten beide twee keer te winnen met behaalde ook de tweede prijs. Arthur Gordijn doet nog niet zolang judo maar wist door inzet te scoren, zilver voor Arthur. Jonah van Dijk won 3 van de 4 partijen en had net te weinig punten voor het goud, daarom ook zilver.