16e “Regenboogjudotoernooi

Zondag 27 januari werd voor de 16e keer het “Regenboogjudotoernooi” gehouden in de gymzaal van basisschool “de Kring” in De Heeg. Van Judokan namen 25 judoka’s deel. Vijf judoka’s werden kampioen in hum klasse. Bram Cicek won alle vier de partijen en kreeg de gouden medaille, Björn Koorneef wist vier keer met ippon te winnen. Cas van Trier wist in de leeftijdsklasse 5 en 6 jarige iedereen te overwinnen. Hans Schrijvers won alles in de klasse tot 34 kg. Elias Speek won ook vier keer in de zwaarste klasse onder de 10 jaar. Zilver was er voor de broers Ruben en Kevin Krutzen beide in hun eigen klasse. De tweede prijs was er ook voor Giel Tillie die drie van de vier partijen in zijn voordeel afsloot. Tim Cicek en Aydin Akel wisten ook de tweede plek te bemachtigen. Brons was er voor Tim Janssen die een dubbele ronde moest spelen om alsnog als derde te eindigen. De nog onervaren Arthur Gordijn scoorde ook 2 keer met ippon om het brons te veroveren. De andere judoka’s kregen een mooie herinneringsmedaille.