2 keer zilver en 1 keer brons op de districtskampioenschappen onder de 15 jaar

Op zondag 17 maart werden in Roermond de districtskampioenschappen onder de 15 jaar gehouden. Van Judokan namen drie judoka’s mee twee in de categorie t/m oranje band (Tijn en Jonah) en een Björn) vanaf groene band. Jonah van Dijk wist te winnen met twee waza-ari’s en ontving de zilveren medaille, Tijn kwam 3 keer op de mat en eindigde ook als tweede met een gewonnen partij met tani-otoshi (offerworp). In de klasse tot 34 kg ging Björn Koorneef er iets te hard in waardoor hij overgenomen werd en in een houdgreep belande. Daarna wist hij voor de derde plaats zelf een mooie tani-otoshi te maken en scoorde direct een ippon. Dus Björn ontving het brons. Björn mag daarom op 6 april meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen in Leek (Groningen). Wij wensen hem alvast veel succes.