Clubexamens

Op zondag 23 juni werden bij Judokan de halfjaarlijkse judo-examens gehouden. De judoka’s mochten weer alle technieken die ze geleerd hadden tonen. Er kwamen been-, heup, schouder en armworpen voorbij, maar ook offerworpen voor de verder gevorderde judoka’s. In het ne-waza (grondwerk) werden houdgrepen, kantelingen, bevrijdingen, passeertechnieken en armklemmen en omstrengelingen getoond. Judoka’s die nu de gele band mogen dragen zijn: Raf de Baar, Raf Heunen, Kevin Krutzen, Keanu Geven, Eliano Roumans, Dani Kluten, Sina en Joni Slangen, Sophie Boelen, Nina Herberichs, Benthe Schrijvers, Brian Roumans en Isa Mentink. Voor de oranje band slaagde, Annelotte Benning, Terza Wolfs en Isis herberichs. Ook twee judoka’s slaagde voor de groene band namelijk Hans Schrijvers en Jonah van Dijk. De tweede kyu (blauwe band) werd behaald door Max Hinskens, Jonas Schrijvers en vader Maarten Schrijvers. Deze keer was het alleen Tim Janssen die de hoogste graduatie op clubniveau, de bruine band, behaalde zij kan zich gaan voorbereiden naar de zeer begeerde zwarte band. Alle andere kinderen die deze opgingen ontvingen een slip op hun band en halen volgende keer misschien een hele band. Iedereen van gefeliciteerd met deze prestatie.