Geslaagden voor de judo examens

Op zondag 3 juli werden de judo examens gehouden. Judoka’s van jong tot ouder mochten hun vaardigheden tonen. Er werden, been-, heup-, arm- schouderworpen gedemonstreerd, verder kwamen houdgrepen, kantelingen bevrijdingstechnieken en voor de oudere judoka’s de armklemmen en verwurgingen aan bod. Voor de gele band slaagde Quinn, Menke, Ella, Dylano, Izabella en Jesse. Een oranje band was er voor Rosa, Jaylinn en Bart. Mario en Sophie behaalde de groene band. De blauwe band werd uitgereikt aan Sébas, Maddox en Alec. De hoogst haalbare band in de club, de bruine band werd behaald door de volwassen leden Maarten en Bianca, zij kunnen zich samen met vele andere leden gaan voorbereiden voor de zeer begeerde zwarte band.

Het nieuwe seizoen zal deze keer een week eerder starten dan normaal, de eerste les zal al op dinsdag 30 augustus plaatsvinden en op vrijdag 2 september, op vrijdag 9 september zal er geen les zijn omdat we dan op kamp zijn met heel veel leden.